Mooi Zeist

Over ons

Vanuit RVG Real Estate richtten wij in 2018 vennootschap Mooi Zeist b.v. op. Herontwikkeling van bestaand vastgoed binnen stads- en dorpskernen zijn onze specialiteit. Wij focussen met name op de ontwikkeling van projectmatige woningbouw, winkelcentra en bedrijfsgebouwen. Bij al onze projecten staan de combinatie tussen bebouwing en groen centraal. Wij willen duurzame projecten neerzetten die de leefbaarheid en het straatbeeld ten goede komen. Door middel van strategisch ontwikkelen streven we ernaar zelfs de meest complexe opdrachten van de grond te krijgen en altijd kwaliteit neer te zetten. Vanuit deze filosofie wordt ook project Mooi Zeist gedirigeerd.

Het team

Faruk Kinran is vanuit de directie van Mooi Zeist het aanspreekpunt. Hij is in nauw contact met alle betrokken partijen en organiseert regelmatig bijeenkomsten voor buurtbewoners, zodat hij goed op de hoogte blijft van een ieders wensen en ideeën.

Eva Jansen draagt zorg voor de communicatie van Mooi Zeist. Zij houdt zich onder andere bezig met nieuwsbrieven, blogs en persberichten. Ook kun je bij haar terecht met vragen en opmerkingen.

Gerard Huitink speelt achter de schermen een grote rol. Van het financiële plaatje tot automatisering en praktische zaken; de backoffice wordt aan hem over gelaten.