Mooi Zeist

Projecten

Eerdere projecten:

Stenia
Villa Stenia werd rond 1854 gerealiseerd. Net als Veldheim en Peronnik is ook dit landhuis in neorenaissancestijl gebouwd; gekenmerkt door witte accenten en klassieke details. Dit statige pand bestond oorspronkelijk uit twee bouwlagen met een schilddak. In de loop der jaren is Stenia meerdere keren verbouwd, waarbij de laatste keer in 1954 het meest ingrijpend was. Toen is er een extra verdieping op het pand gezet en werd de middenrisaliet verhoogd. Met oog op de zorgbestemming zijn ook op terrein Stenia verschillende bijgebouwen neergezet. Villa Stenia staat op de gemeentelijke monumentenlijst.
Peronnik
De in neorenaissancestijl gebouwde Villa Peronnik werd in 1881 gerealiseerd. Oorspronkelijk diende de sfeervolle villa als woning en later werd één van de opvanglocaties van Stichting Zonnehuizen. De villa staat geregistreerd als een gemeentelijk monumentale villa. Het perceel telt verder één bijgebouw welke diende als school, deze dateert uit 1992.

Residénce Roosendael
Verscholen tussen de eeuwenoude bossen vindt men Résidence Roosendael. Luxueus wonen krijgt hier een nieuwe dimensie en wordt één met het historische erfgoed van de directe omgeving.

Stal de Hoge Oorsprong
Een totaalontwerp voor woonhuis en stal, met onderlinge samenhang.  Architectuur door Friso Woudstra.

Sudermann Zentrum
Dit complex is gelegen in zuidoost München in het stadsdeel Neuperflach en bestaat uit zowel appartementen als winkelgelegenheden.

Siemensstadt
Diverse monumentale gebouwen met 3 tot 4 woonlagen en tussenliggende groenvoorzieningen, gelegen in het noordwestelijke deel van Berlijn.

Appartementencomplex Oosterbeek
Middels een doordachte invulling met betrekking tot locatie, markt en behoefte vindt een optimale afronding plaats van het totale plangebied Oosterbeek Hoog.

Ratio 16
In een bestaand bedrijfspand met een 3-zijdig glazen omhulsel is het ‘binnengebouw’ uitgebreid. De esthetische kwaliteit van een doos-in-een-doos constructie komt hiermee volledig tot zijn recht.

Villa Eureka
Het schitterende, monumentale kantoorpand Villa Eureka, gelegen in Oosterbeek.