Mooi Zeist

Kennismaking Mooi Zeist

Op 14 Februari organiseerde Mooi Zeist een kennismakingsavond met de omwonenden van Veldheim, Stenia en Peronnik. De opkomst was groot en circa 60 buurtbewoners maakten kennis met directeur Faruk Kinran. Het doel van de avond was om de buurtbewoners een eerste indruk te geven van het project en te informeren over de (tot dan toe) belangrijkste ontwikkelingen en gebeurtenissen. Daarbij hadden buurtbewoners de kans om verwachtingen te delen en kritische vragen te stellen over de huidige plannen en de werkwijze die Mooi Zeist hanteert. 

Naar aanleiding van deze kennismakingsavond schreef Ivo Vermaas een mooi artikel voor het blad van belangenvereniging Dichterbij, dat één keer per kwartaal verschijnt. Heb je deze gemist? Voor het volledige artikel kun je hier klikken: Kennismaking Mooi Zeist

Voor Mooi Zeist is het van groot belang goed te communiceren met de omwonenden van Veldheim, Stenia en Peronnik. Één van de middelen om dit te realiseren is een projectgroep, opgezet door buurtbewoners, dat op reguliere basis overlegt met de directie van Mooi Zeist. Wij houden je daarnaast via deze website op de hoogte van de plannen en ontwikkelingen, en vragen je om actief mee te denken. Jouw mening is van belang. Zijn er onduidelijkheden, mis je iets op deze website of wil je iets anders kwijt? Aarzel dan niet om contact op te nemen. 

Terug naar overzicht